25 Ağustos 2011 Perşembe

Bayram Günceli

Ramazan'ın bitmesine bir haftadan az bir süre kalmışken sizlere bayram hediyesi olarak bu günceli oluşturmayı uygun bulduk. Skip Beat 4. bölüm, Love-Ho Na Kankei 2 ve 3. bölüm + bir de süpriz bölüm olacak. Love-Ho'nun kontrolleri ve editi bitmedi bittiğinde onları da ekleyeceğim. O zamana kadar Skip Beat'le idare edin bakalım. İyi okumalar. :)

Bu arada şimdiden herkesin Şeker Bayramı'nı kutluyoruz. Aşırı sıcakların sona ermeye başladığı, huzurlu ve mutlu günlerin yaklaştığı şu günlerde Meri-sama'nın da doğum günü yaklaşıyor. Benden uyarması, ben de sizden bir süpriz istiyorum artık. :D Yoksa bir daha Skip Beat'i kim çevirecek ? (açık tehdit XD )

Bu günceli tamamladığımızda Love-Ho'nun fazla bölümü kalmamış olacak. Gelecek Projeler kısmına da yazdığım gibi tavsiyelere açığız. Amaa aklımda birkaç şirin manga da yok değil hani. Gerçi çevirisi ne kadar kolay olursa o kadar iyi olur. Bu arada bir arkadaşım Half Prince'i çevir, sen çok güzel çevirirsin diyor. XD (resmen yağ çekiyor) Ama hali hazırda bir çeviri grubu Half Prince'e el atmışken çevirmeyi pek istemiyorum. Belki romanını çevirebilirim. Mangası kadar güzel, hala Half Prens okumamış olanlarınız varsa Meri-sama şiddetle tavsiye eder.

Bu arada bir not düşeyim: Skip Beat'in son sayfalarındaki kare içindeki yazılar Agea'nın hatırlattığı gibi Kyoko'nun düşünceleri değil. Sawara-san'ın düşünceleri. Kyoko'ya sınavı geçmesi için gerekli olan şeyleri bize hatırlatıyor. O kısmı Agea çevirdi. Acayip karışık ve iç bulandırıcı zaten bu bölümün sonu. ingilizce çevirisinde öyle saçma cümlelerle karşılaşıyoruz ki oturup saatlerce bunu nasıl çevirsek diye düşünüyoruz.

O yüzden uzun zamandır bir çeviri yapmayışımızı bağışlayın. Ve okurken eğlenmenize bakın. :)


Sevgilerle;
- Meri-sama

Bayram Günceli:

* Skip Beat 4. Bölüm (ilgili başlığa eklendi)
*Love-Ho Na Kankei 2. Bölüm (kısa mangalar başlığına eklendi)
*Love-Ho Na Kankei 3. Bölüm (kısa mangalar başlığına eklendi)
*Love-Ho Na Kankei extra (kısa mangalar başlığına eklendi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder